Sofware Item Service Tax and Vat both liabalities arise
is it possible any one can give me circulare of this
whether copy-pasting of news from other web sites to your own web site comes under the infringement of IPR??
If yes then which IPR
Whether a steel manufacturing company who took land on lease from the state government under land acquisition act is exempted from payment of property tax ??
Q.2. what is the status for same company in case of the land purchased by it in regard to property tax??
We are a company and aquiring and purchasing land for industrial development.
The Chief municiple officer of one village concerned has sent a notice under section 127(1) M.P.Municipalities act 1961 for payment of property tax on all land and Building area.
Please tell what can we do in this regard?
Can we approach the State Govt. under section 132 of the act for exempt. or we can take some other option to save us from this tax??
Anonymous
04 January 2010 at 15:27
Hi,
I want to help my brother monetary to buy a new house. I am confused as what is the best way to help him with money which is currently in my account.
Please suggest legally best way so that we need not to pay any tax on the same amount.
NARAYANAN NATARAJAN
04 January 2010 at 15:16
what is the cost involve in getting the power of attorney registered in state of maharastra including advocate fees.
Anonymous
04 January 2010 at 14:41
One of my friend's father died an year ago. Her father was living in a house which was his father's earned property. My Friends father has one son and one daughter (my friend). My friend got married in 1995. Now Son (friends brother) is saying that She is not eligible for the property as she got married. Also that my friends mother is still alive.
I want to know if my friend is eligible for the property of her grand father although there is will.
ca mayank
04 January 2010 at 14:40
Dear all,
PLs help me on the following query?
1> Can the date of the stamp paper be after the partnership is entered to by the partners.
2> I have a sole proprietorship CA Firm now I am going to admit a partner. Pls send me the relevant Partnership deed.
(camcandco@rediffmail.com)
Its urgent,
Thanks
Anonymous
04 January 2010 at 13:30
I am 28 yrs old son. My mother got property from her sister (i think as a gift with love) after my sister's marriage.
1. Could you please tell that does my sister have any right on that property?
2. what if i get 'will' from my mother on my name?
3.Sister still have right on father's proerpty even she has separated from us by marriage?
Please suggest me some good books comment
Please suggest me some good writer/publisher of Criminal Major Act with good comments.