Hello Hon'ble Experts
I am having an query of Revenue matter, District Collector has Re-granted a land of the applicant for not cultivating for some period, as the applicant was belonging to the Schedule Caste so he was given one chance and the land was re-alloted to him.
During this time the Hon'ble Collector has put some conditions eg. to cultivate the said land for one year personally, and after the one year to file an application to Regulize the Land. The order of District Collector was of 2006 and according to this he has to file an application to regularization in 2007.
Unfortunately the applicant till yet has not file any application for regularization of the said land, thou they are doing the cultivation on that particular land regularly.
But now when i decide to file an application to regulize the land in the name of applicant. I came to know from other Senior's of Land Revenue, that this Collector is going to Vacate the land for the breach of condition, as you have not file an application for regularization and it was compulsory stated in his order too.
So i am feared that as soon as i will file an application to reguliaze the said land, then Collector will not listen to the In-ordinary delay of four years and will reject my application and vacate the land in the name of state Government.
So what should i do to save the applicant, as they insist me to file an application and having a faith on me, what should i do ?
Sajid Saiyad
13 July 2011 at 17:22
pls send me reply for admition in Gujarat LLB.
Ramesh Agnihotri
13 July 2011 at 16:03
Q: Whether Sec 18 of KSA can be applied if an agreement is partly executed outside India and partly executed within India?
Whether the word "only" used in the Section 18 of KSA would mean agreement shd be executed outside india by both the parties? or whether it would even be applicable if the agreement is partly executed in india and partly outside india?
Would appreciate if someone could guide on the procedure involved for stamping under Sec 18 [if applicable]
Raju Balodi
13 July 2011 at 15:33
One girl is not able to write in exam due to disease named "writer's cramp", she approached to the "Institute of Company Secretaries of India" but no relief is provided yet. will she lost the dream which she imagined at the time of joining the profession she passed executive program (inter)and now in professional program (final)but a long time passed she couldn't appeared in exam due to her hand problem & one the one side medical practitioner's had said this is the problem of "writer's cramp" and they are not sure about treatment on the other hand they refused to provide the "permanent disability certificate" but provided medical certificate for temporary period but the Institute refused the medical certificate and demanding for "permanent disability certificate". Now she has demoralized.
She can be Company Secretary if one writer / type writer is provided to her for exam.
Will she be a qualified Company Secretary? This is a question for her because of this problem.
Many student losses their dream due to such problems.
There should be a provision for such situations in laws & rules of educational & professional institutes.
Are you agree with me? Am I right? should there be a remedy for such problems? Is there any right for such students to get the professional education ?
Anonymous
13 July 2011 at 11:15
One C.S. student is suffering from hand problem named "Writer's Cramp" & unable to write in exam but Institute has not resolved the problem.
Is there possible to provide her writer / typewriter in exam on humanity ground?
She approached to ICSI but no relief is provided yet.
Anonymous
13 July 2011 at 11:08
Is there any provision regarding validity of resolution passed at the Board Meeting?
Please suggest in this regard.
venkatesh darasi
13 July 2011 at 06:44
can we purchase wakqf /inam lands,is there any bar to those lands?pls... give suggestions
Anantha Sowrya
12 July 2011 at 22:44
Dear Members,
I had filed RTI for all the allegations[cruelty/dowry] i.e. the evidences[Exhibits] given by the 498acomplainant.
I got reply that there are nil exhbits give by the complainant for her claims made.
Query:
a)if any exhbits not given by the 498acomplainant at the time of the complaint,
are there any chance that IO/SHO can collect any exhibits before or after filing chargesheet?
b)If any exhibits collected before or after filing chargesheet, it has to be mentioned in chargesheet or enclosed with chargesheet?
c)After chargesheet submitted to court, the IO/SHO have any chances to
mention exhibits in chargesheet or enclose exhibits with chargesheet, if so, he needs any permission?
d)Or the 498acomplainant can produce any exhbits about her allegations @ time of the trial. if so, is it acccepted by the Court[is it a correct process in law]
Please enlighten me.
Anonymous
12 July 2011 at 21:04
Respected all Members
I have appointed as member of road safety organisation by Administration, i want to study/know all rules regarding issuing of fitness certificate (Passing of the vehicle etc applicable in Haryana,how i can get knowlegde in this regard, is there any motor vehicle haryana rules or central mv rules arte applicable in Haryana,kindly help.Regards
about djs 2011
hey has anyone information about Djs 2011 notification as in when will the exam be held this yr?