It is general rule that order II R2 does not apply to the execution proceedings. My question is that if the decree holder applies for the one relief only in execution or if claims only a part of total decree,
1)whether his such part application for execution is valid?or
2) only 2nd application for rest of claim is not allowable?
3) both the applications of execution will go irrespective of splitting?
Please cite the case. Thanks
S. Bharath
31 December 2009 at 18:20
Wishing all fellow Experts, Members and Users a very happy and wonderful New Year 2010!
Anonymous
31 December 2009 at 18:08
Hello Respected Experts,
This is very general question but having the truthness behind the story.
I have heard that some of judges in civil cases are directly accessed and also given the fixed amount, the judgements of these judges can be changed accordingly.
Defintely each field can have some sort of corruption involved but I wondered where the cases are justified on the merits, how the judgements can be changed with power of money? if someone comes to know that the judgement he got is not justified then what that poor fellow should do in order to get the justice in such a situation?
Pls suggest as your inputs can save many people if there is any solution. What one could do if it happens in matrimonial cases like divorce?
Thank you
george
31 December 2009 at 17:52
sir,
We failed to pay tax to the state revenue deptt.on a large extent of land .the land was taken by the govt as unclaimed land. Now can we claim the land back and claim for patta.please advice
Anonymous
31 December 2009 at 17:42
I have a company registered as a pvt limited and I need to list it in Calcutta stock market, Kindly help me out with the procedures and documents. the company is registered on 26th dec 2009.
Anonymous
31 December 2009 at 17:34
Dear Experts,
if we submitt a complaint to police at local PS,
a)how we can take acknowledgment of that complaint.
b)what is time limit for framing charges as FIR.
c)In case acknowledment is not given by police,what steps we have to take? please clarify.
regards,
To all members
Anonymous
31 December 2009 at 16:25
I want to know the stamp duty rate in Maharastra for obtaining Sucession Certificte. It is for Shares valuaig more than 10 lacs. Secondly can we apply directly if yes please suggest the procedure and format.
sayed irfan
31 December 2009 at 15:27
my society has gone for external plaster works, every tenants was asked to pay 40000/- in installment, but however most of the tenant due to financial obligation could not make the payment of installment. Society then informed all tenants that they will penalize 500/- monthly for not making the payment. However entire 40,000/- was payed to the society before the ommencement of plastering work by the tenants, some tenant still has to pay the amount . our plastering work has been completed recently. The society is asking the penalty of 500/- monthly for delayed months, from the tenants who has already payed 40000 before commencement of plastering works which goes to 4-5000/- as penalty.kindly advice.
Anonymous
31 December 2009 at 15:21
Respected Experts,
I am in need of Apex Court findings as against (1) Section 5-A of A.P.Rights in Land and Pattadar Pass Book Act,1971 and (2) Rule 27 (4) of A.P.ROR Rules, 1989.
Pls.provide me if possible.
Thanks.
Human right
Gave a brief history of human rights in india