Anonymous
08 June 2011 at 15:42
Because of a broken compound wall, a couple of footpath dwellers on the footpath outside have sneaked in and pitched their jhooggies in our CHS compound.
Short of using force against the encroachment, what is the quickest remedy we have to evict them and rebuild our broken segment of the compound wall?
Would appreciate an early response.
Thanks
Anonymous
07 June 2011 at 17:15
Hi,
I bought a flat in Pune in 2008 with parking which is mentioned in my Agreement, now recently the new Law has passed in which Builder cannot sell the parking area. Now some of the society members who have not bought any parking have started parking their vehicles in my parking. please advice what should i do.
Anonymous
07 June 2011 at 14:42
i did my LL.B (regular) in the session 2007-2009.However i cleared my Sem VI in Oct 2009 the result of which was declared in Feb 2010. Am I required to appear in the bar exam,( AIBE)? kindly advice
Anonymous
06 June 2011 at 18:41
dear all experts
i am from chennai, tamilnadu, any one give Justice. Ravi rajapandian school fees committee address. very thankful to all
Anonymous
06 June 2011 at 15:46
In a departmental proceeding initiated under Rule 14 of CCS (CCA) Rules, 1965, the charge sheet contained press reports attessted by a Gazetted officer. This document was disputed by the defence. In a Rule 14 proceeding, if the listed documents were disputed by the delinquent employee, what are the provisioins to introduce it. Can a document be introduced without a witness? Kindly confirm.
Read in paper today that law ministry is going to change section 30 of advocates act 1961. Does it now mean that an advocate enrolled in any bar council of any state can practice in another state without getting enrolled in another state or without filing joint vakalath. If this happens it could be a great help for especially women lawyers who would like to practice and have spousr or parent with transferable jobs. Also does it mean now any lawyer from any part of the country can represent their client in supreme Court Of India directly if their client so wishes.
Dear All,
One of my Client have a probelm with adjournaments dates
Issue is ..
He had 498a adjournament on day 1 in city ABC
He had RCR adjournament on immediate next day 1 in other city XYZ
In this connection can he submit an affidavit to the family court judge in XYX City for his absence and pray for next date[adjournament]
If so,
to whom shall he submit the affidavit
Anonymous
05 June 2011 at 11:51
In my adjacent house cellphone people suddenly started work for erecting telephone tower. Ours is an apartment and near by an higher secondary and educational institute is also working. Erecting cellphone tower in that particular building also is very risky that the building basement is weak and it also causes health hazardous to the people of that locality. Please advise me where we should complaint and how to stop the action immediately?
REKHA PAI
04 June 2011 at 22:21
Question :: I am a member of a coop hsg society in mumbai.society registered on 29/04/2003. In the AGM held on 16/11/2002, the chairman of the proposed committee has stated \"flat owners can purchase the parking space at the rate of Rs30000/- from the builder as against Rs60000/- claimed by the builder.\"Subsequently 78 members have purchased the open car parking spaces. I am one of them. At that time no member objected to the same. In the agm held on 17/08/2008, the then Hon Secretary stated that concretisation of the open space was completed under the mutual agreement with the builder saying that he will complete the work if 80 members buy the open parking lot from the builder, which was mutually agreed by the proposed committe of the society. At present though no resolution was passed in any General Body meeting, the present managing committee suddenly started levying parking charges to the members who have purchased parking space from last two months. Again there is one more discrimination viz, charge is levied on members residing in 2 wings. Our society has 7 wings with 32 flats per wing. Now my question is:
1)if extra open spaces were kept by the builder does he have the right to sell open parking space?
2) Is an agreement necessary for such purchase?
3) Can the managing Committee give a notice & ask the 78 members to surrender the open parking space?
4)Can parking charges be levied on 78 members at the same rate as other viz,those who have not purchased slots from the builder? That too without passing resolution in the General Body meeting?
5) I had given a letter to the society on 09/04/2011 asking if any resolution has been passed for levy of charges. I have still not got reply for the same. Is there any time frame within which i should receive reply for the same.
Orally I was told that the levy is as per the Registrars instructions which is not in writing.
Black magic.
it is said black magic magic can be used to cause harm to others. Example being the recent incidents in Karnataka politics. is one such thing recognized in law? can someone book a case against such acts?