Anonymous
25 December 2014 at 08:25
Father mother and two daughters .2daughters got married .father expired recently.the mother having very much interest on big daughter.how the father property can decide .plez Gide me.
TKN
25 December 2014 at 06:58
Sir
I work in IT industry. Recently I joined a company as they promised onshore oppurtunities. But I understood the real story after I joined only, they literally cheated me. the notice period I need to serve as per the policy is 2 months. Now I got one other offer and they are asking me to join immediately.
I cant serve the full notice period as the other company is not willing to wait. And the current company is threatening that they will blacklist me in NASSCOM using my NSR IT PIN, if I abscond or dont serve the notice period.
Kindly hep me in this regard, is it possible for a company to blacklist a candidate and spoil his future ?
thanks
sandeep mahajan
25 December 2014 at 01:30
sir i want to file PIL for safeguarding interest of small hospitals where RAJIV GANDHI YOJANA is not applicable.patients go to big tertiary sector hospitals this causes small hospitals go bankrupt due to no
patients.how will they survive.govt provokes for MSME and on controry not give small hospitals govt schemes.plz help me in this important matter to do justice with small hospitals.
I am lending someone money for business purpose. He will share profit with me. However, we are not making any partnership agreement rather we are making only court stamped document treating the amount as "borrowing". Or should i opt for taking undated security cheque which can be bounced in case borrower default?
What is the better approach? Court paper or cheque?
nilim
24 December 2014 at 19:43
I want to know the procedure that how can be make receiving of family court notice (for divorce) when wife is out of India.
i have applied for restoration of my dissolved divorce case (section 13).
K D
24 December 2014 at 19:39
Hi Dear All,
I had purchased a residential Flat in Mumbai with the joint name of my wife, Since my wife passed away last year the flat is transferred on my sole name.
Now i want to add my sons name as joint holder in flat.
what will be the procedure for that, can it be done via Gift deed ?
Please suggest me.
Regards
mayur mayur
24 December 2014 at 19:33
under which section wife file a application for transfer of divorce petition from one city to another city in same state,
whether it is possible?
shiju
24 December 2014 at 18:57
how can get my final settlement
from my company.how can i prepare letter
Rajesh Kumar C Yadav
24 December 2014 at 17:38
Is there any rule as per SRA Rule that if husband and wife have two separate house then after slum development, only one can get house?
Can consumer forum seize a documents from bank?
A customer lodged complaint to consumer forum against his banker for a transaction and consumer forum asked bank to submit the documents in original to the forum.
Can consumer forum as such right?