anshul sangal
06 December 2009 at 07:43
I needed Leading case law for ESI,Employee provident found and Payment of bonus act.Please help me its urgent
AMAN
06 December 2009 at 04:15
HI,
MY QUERY IS THAT CAN A PERSON BE RELEASED ON BAIL AFTER THE COURT HAS ORDERED IMPRISONMENT IN THE FINAL JUDGEMENT OF CASE U/S 468 IPC
dr subodh kumar
06 December 2009 at 02:09
Is the law different in case of bounce of recently issued cheque and bounce of a post dated cheque issued to the drawee long before(say 2 to 3 yrs) but presented within the valid 6 month period from the date on cheque?
If the law different then will bouncing of PDC attracts less punishment to the defaulter or case cannot be filed under IPC 138?
Pl let me know the legal implication of bouncing of a PDC issued long before.
Thanks
Member (Account Deleted)
06 December 2009 at 01:34
As per our constitution ours is a SOVEREIGN SOCIALIST SECULAR DEMOCRATIC REPUBLIC.
Family laws are different to different religions. Once we the citizen of India abide by the constitution's preamble why didn't we have Common Civil Procedure Code?
Is Government itself violating Constitution's Preamble?
Please clarify
Dear friends,
Kindly make it convenient to provide the citation on Criminal law. It is very urgent for me.
Citatations are:-(1) Dasu versus State of Maharastra, 1985 Cr.L.J,Bombay, Page-1933.
(2) 1988 Crimes vol-3 Orissa,Page-83.
Anonymous
05 December 2009 at 22:47
I wish to know about section 341/294/325/326/34.
A person has filed an FIR against us under above sections while we never did this crime. Before this, we filed 2 FIRs against that person in same police station under section 345/427/506/509 and 294/506.
So please suggest us something to overcome from this problem.
MR.V.BALAKRISHNAN
05 December 2009 at 22:25
HOW ONE CAN BECOME A CENTRAL GOVERNMENT NOTARY.V.BALAKRISHNAN
Abhimanyu Saraf
05 December 2009 at 21:15
Dear Sir,
I want to inquire as to what proceedings could be undertaken by Public Banks in case the whole amount of loan is covered under CGTMSE (Credit Gurantee Trust for Medium and Small Enterprises). The borrower is in the photographic industry and since the industry is near closure globally. So the NPA is not voluntary but market driven.
Please Reply at the earliest..!!!
Abhimanyu
P.C. Joshi
05 December 2009 at 20:36
Dear Friends,
I need to see the items covered in a trade mark registered long back. Can the registrar of trade mark provides the same.OR is there any website from where it can be obtained.
Regards
P.C. Joshi
Corporate law
Sir can you tell me to be corporate lawyer which acts we should study?