what is difference between the complaint and deemed complaint under crpc? Whether Section 258 of crpc will applicable to above stated complaint and deemed complaint?
jinesh
20 February 2014 at 15:03
I was born on 1977 my parents have not registered my birth in municipal corporation. The hospital in which i was born is closed. I was born in jamnagar (gujarat) & i am leaveing in jamnagar.
How to obtain my birth certificate from municipal corporation.
Sayan Poddar
20 February 2014 at 14:53
Dear Sir,
I am a helpless father of a 3 years old son , i am frustrated with law process
1)In 2012 i submit petition to give my son gift during puja "Durga puja"
opponent play technique that puja get over but i did got get order
2)In 2012 , i pray for birthday celebration , court give order to celebrate
birth day at wife place , wife simply locked the door and i was unable to celebrate
even to see my son face
3)In December'2013 , i submit petition that i want to celebrate birthday and take him to zoo
a)first date her lawyer says his petition is not ready
b)second date high objection
c)third day judge absent
d)fourth date , birthday is over , no use of the petition
Is there any one who advice me what to do to get my legal rite ?
How to ensure this rite and break opponent technique ?
Shall i move to high court informing all?
Case Number :46/12 (Act VIII) , Alipore Court ,Kolkata
Fragments means plot of agricultural land of less extent than the appropriate standard area determined for the local area.
what is standard area of land in Vasai???
If anybody knw, Please tell me??????
or how to find standard area of any place.
Dear Sirs,
I want to clear my case here:
My uncle sold N.A land of Rs.6 crores as on 27 june,2011.He had neither paid capital gain tax nor filed income tax return u/s139 within due date. He also failed to re- invest money in residential property.and not deposited money in capital Gain account scheme. Now IT department have sent notice u/s 133(6) requiring to produce the information. The only way to claim exemption U/s 54F is that he must purchase plot of land and construct a house within 4 months( i.e. 3 years from the date of transfer of property) LAST DATE 27/06/2014. So as per law the taxpayer shall made deposit before furnishing the return of income or due date of furnishing the return of income u/s139(1) i.e. 31 july,2012 whichever is earlier.
I am still confused IS IT MANDATORY TO DEPOSIT MONEY IN CGAS SCHEME?
Nkk
20 February 2014 at 13:54
Dear Sir,
I had purchase a flat in the month of Jan14 and the same was registered with in one week at registrar office.I had approached bank for loan. As per bank the flat purchased is in refuge area and they are refusing for loan .I was not knowing that the flat is in refuge area before or after the registration has done.My query is that can the registration be cancelled or can it be transfer to some other flat in the same building.Who will bear the cost if incurred e.t.c. I had paid the 20% share to my builder, rest is loan from banks.
Pl. advise at the earliest.
sandeep
20 February 2014 at 13:06
Can a public LTD company accept loans from the relatives of directors.
If YES then what is the sections and Procedure related to that.
Anonymous
20 February 2014 at 13:03
Dear All,
A widow desires to transfer her residential property to her married daughter. What will be the procedure if-
a) property is based on tenency (Pagadi) system, or
b) property is based on ownership
Thnx & rgds
Umeshpratap Singh
Anonymous
20 February 2014 at 13:01
Dear All,
A widow desires to transfer her residential property to her married daughter. What will be the procedure if-
a) property is based on tenency (Pagadi) system, or
b) property is based on ownership
Thnx & rgds
Umeshpratap Singh
Regarding birth certificate
I was born on 1977 my parents have not registered my birth in municipal corporation. The hospital in which i was born is closed. I was born in jamnagar (gujarat) & i am leaveing in jamnagar.
How to obtain my birth certificate from municipal corporation.