dvarunh
23 September 2015 at 20:51
sir,
i have given a sum of rs 20 lakhs to a person 3 years back at 2 rs interest.till today he didnt pay interest or principal ,today i want to have register this on a stamp paper.
1.on which demnominaton 20,50,100 rs stamp paper should i write this and get his signs?writing
2. whose signs i should take along with his as witness?
3.do i have get this stamp paper registered with a lawyer.
4.how many years is this stamp paper valid?
Importance and legal validity of Transfer of Tenancy Deed and Parties involved
Old Tenant (Seller) & New Tenant (Buyer) & Landlord (confirming) ?
Stamp Duty as per Reakoner ?
Registration compulsory ?
Any draft available for such transactions
jagjit
23 September 2015 at 19:27
sir, wife filed MAINTENANCE CASE U/S 125 CRPC. MY ONE CASE FOR SECTION 11 OF HMA IS STILL PENDING. CAN I ASK FOR STAY IN MAINTENANCE CASE IN THE PENANCY OF SECTION 11, OR ELSE WHO WILL PAY THE RECOVERY OF MY PAID MAINTENANCE AFTER WINNING SECTION 11 BY ME.
Anonymous
23 September 2015 at 18:28
hi sir,
I given amount of rs. 400000 on credit to other party in the year july 2013 and when I demanding the money he is just postponing and refusing to give. and the bill going to expire on july 2016 being three years. I am helpless. how to approach the problem and take action . he is cheating or want to escape from liability , don't know ! how to control?I am pursuing CA .. please explain me.
thanking you..
sagar
23 September 2015 at 18:17
I have 2 shops in my residence ( one grocery store and one he jewelry store)
I have paid conversion charges for the grocery shop portion.
Now i want to pay it for the other shop too.
I need to know:
1. How many shops are allowed in one residential unit.
2. What are the formalities for conversion.
Kindly mention the section for reference.
Nitin
23 September 2015 at 18:14
What is the current status of jurisdiction in dishonoured cheques as per notification or any bill ,law passed recently?
S.Krishna Prasad
23 September 2015 at 18:02
Sir, my brother-in law purchased a flat taking loan from the bank. He and his wife were expired and there are no children for them. The lonely mother is with us. We have got the legal heir certificate and we have also cleared the outstanding loan. After clearing the loan they said they require legal heir certificate and security from the account holder of the same branch but we don't have any known person from that branch. Please kindly tell me what exactly security means and whether the relative can give security if he has account in another branch of the same bank.
Thanking you, Sir,
Prasad.
Rajendra C Vyas
23 September 2015 at 15:47
I want to purchase flat/house property in vadodara Gujarat. Two sellers husband and wife in USA given special P/A in favour of mother-in-law and mother (same person) to execute register sale deed. Whether it is valid. Any special procedure required?
P/A is executed and notorised in Verginea USA
Umesh Vishwakarma
23 September 2015 at 15:33
How to register a coaching classes in mumbai
200 rs or 100 rs stamp paper?
gave a hand loan of 20 lakhs 3 years back, now i want to prepare a loan agreemnt with borrower.which stamp paper shall i use?
can i mention interest also?