Soumodeep Dutta
20 May 2017 at 02:17
I am currently living in Saudi Arabia and planning to buy a property in Chennai. I have given my Power of Attorney (attested by the Indian embassy in Saudi Arabia) to my father. My father lives in Kolkata and will be doing the adjudication of the GPOA.
Can the GPOA adjudication be done from Kolkata because the flat that I am buying is in Chennai?
What documents will be required for adjudication?
The divorce petition had reached ex-parte stage in the trial court, but stayed and transferred to a nearest court of the serving wife. The case is in enquiry stage to decide on the "ex-parte" (set by the previous court) now.
1. Could a questionnaire be issued under Order11/Rule1 of CPC to reason her perpetual absence in the previous court (where it had reached ex-parte stage) ?
2. Cud she be asked to produce authenticated copies of her attendance register and service records ? Can a copy be asked by the petitioner husband ??
3. Any model pls ?
The divorce petition had reached ex-parte stage, but stayed and transferred to the nearest court of the serving wife. The case is in enquiry stage to decide on the "ex-parte" (set by the previous court) now.
1. Could a questionnaire be issued under Order11/Rule1 of CPC to reason her perpetual absence in the previous court (where it had reached ex-parte stage) ?
2. Cud she be asked to produce authenticated copies of her attendance register and service records ?
3. Any model pls ?
Rajeev Sharma
20 May 2017 at 00:39
Sir, I am working in a private collage, at Faridabad, Haryana, affilated by MDU & AICTE.
Now my collage has cancelled all casual / EL / Short leaves & allow a Summer vacation of 45 Days in the month of May, June in a year.
If i take any leave on other months i.e. on January or other month. It will be of without pay.
In a year if i take leave because of any reason. they will cut my salary.
Its totally unnatural / illogical.
Can i / we file a case against them, if yes can you advice me under which section.
Kindly reply soon, what to do.
Thanks & Regards
Abhishek kumar
20 May 2017 at 00:05
Dear sir,
I joined a PSU in pay scale 24900- 50500. At present my Basic Pay is 26230. I have completed 3 yr of service with thus PSU. Now i want to move in another PSU BSNL with entry level Pay scale 16400-40500. Sir i want to joine this lower grade pay PSU through proper channel i.e proper regulation process. Sir please guide me the procedure to protect my current Pay scale in new PSU. If it is possible ho protect my pay in new PSU then kindly guide me for the procedure. Please oblise me with system procedure.
Anand
20 May 2017 at 00:04
Wife has transfer the case but not attend case after transfer the case as per her convinces ..........
I want save marriage ......
I also don't want ex party ......
Bcz no one force to wife to join marriage tie ....,..
It'd only open the divorce ...........
Amicably she is not agree to talk .....while case is running in court ......
What can I do ..........
If court proceeding start ......only divorce happen .................as per fact on the case related evidence and material ......
I requested to pls meet marriage counselor ....
Or go to Mediation and some one count our fault and correct us ....but she deny every thing ......
Anand
20 May 2017 at 00:02
Wife has transfer the case but not attend case after transfer the case as per her convinces ..........
I want save marriage ......
I also don't want ex party ......
Bcz no one force to wife to join marriage tie ....,..
It'd only open the divorce ...........
Amicably she is not agree to talk .....while case is running in court ......
What can I do ..........
If court proceeding start ......only divorce happen .................as per fact on the case related evidence and material ......
Anand
19 May 2017 at 23:58
Hi,
Wife told about her past life in first night ......
Is it crulity in Indian law........
After all husband accept all these thing and continue the marriage tie ........but when small difference came then she missuse husband nature ......
And comparing with her past bf and ex fiencee ............Is it crulity or it is marriage tear wear life .......
ASHOK AGARWAL
19 May 2017 at 23:13
SIR CAN THEIR BE DIFFRENT MRP FOR DIFFERNT COMMODITIES AT DIFFERENT PLACES LIKE AIRPORT ,MALLS AND RESTAURENT
GST
I am Insurance Surveyor. Annual turnover less than 20 lacs so in exemption limit. I am providing survey & Loss Assessment services in Gujarat State. But Policy issuing and fees paying insurance company may be of other state. Shall I have to register for and pay GST to Govt?