Anonymous
30 July 2010 at 14:45
Case Details: One Couple(Wife and Husband) got separated since 8years because of serious differences thus both of them don`t bother to know what is happening at either end that is the intensity of strain in relationship and unfortunately Husband died on 2009 which wife does not know and filed for Cr.P.C 125 in 2010 against husband and got an Ex-parte Order as the Notices were received by the Parents?
Now the question is What should be done to this Judge and his wisdom of Judgement?
bhupendra
30 July 2010 at 14:13
Dear members/seniors,
Whether an agreement for appointing an agent for marketing of
companies product attract section 294?
Abc pvt ltd co. having paid up capital of more than 50 lacs. has
entered into an agreement with m/s AB enterprises for marketing of
their software product and to act as support agency. will this
agreement attract section 294?
Regards,
Bhupendra
CS Management Trainee
1. can a lease holder of a mine, transfer the lease in other persons name.
if not
2. Can he Transfer right to mine to other person if yes how...
Thanks in anticipation
Anonymous
30 July 2010 at 12:52
I took a house on lease for three years for Rs.5.5 lakh, but house owner sold out the house within 2 years and promised me to pay the amount after vacating the house and he gave me 3 cheque, i had vacated the house in 1 month, but all the three cheques bounced, somehow i recoved 3.5 lakh and i have 1.5 lakh cheque bounced, if I call him he is not picking up the call, not giving any reply.
what is the action required. shall i send one court notice to recover the money.
I have 1.5 lakh bounced cheque and lease agreement original.
Please help me.
Ours is a proprietorship firm and we want to convert into a partnership firm. In this regard what is procedure and formalities to be done.And if there is any deed for that pl. send the format of deed for conversion from proprietorship firm into partnership firm.
Pl. reply on an urgent basic.
Harsad Seta
9830726779
I am working in steel company. since 4 years. My company deduct PF every month from my salary account and now I want to know how much amount deposited in PF account. If I left company how I do get my PF amount.Is there any formalities to be observed?
CS Harsad Seta
9830726779
Manoj Joshi
30 July 2010 at 11:03
Can somebody provide me with the gist (brief summary) of notification no. 13 dated 25th december, 1937 which exmpts certain transaction between holding and subsidiary companies from stamp duty.
It is very urgent and i shall be very thankful for the help.
Muneeswaran K
30 July 2010 at 11:01
My father expired in February 2005 leaving behind his wife, two sons and three daughters. The properties he left was ancestral. Before his death he had written 1/3 of the property to his sons. Two sons claimed that they have an unregistered WILL written by our father. Inspite of our repeated requests they did not show the WILLto us. My brothers have divided the property among themselves with the help of local Revenue officials and corporation officials. (as per the statements given by our brothers)
We, the three sisters have filed a suit in Tuticorin District Civil Court, Tamilnadu in the year 2006 and the case is yet to be taken up. In the meantime our mother expired in July 2008. We have sent letters to the concerned Corporation and Revenue Officials asking the details of the official orders under which our brothers had got the properties divided and enjoying under RTI. We received replies stating that the division was made as per the Taluk officials order and they do not have any letter or order copy to give to us. We appealed to the higher authorities and the reply is awaited.
If we do not get proper reply nor get any copies of orders/correspondences what should we do?
Can we file criminal case against our brothers and the Government officials eventhough the civil case is still in the court un opened?
Amarjothi Muneeswaran
Arbitration
Respected Member
Pls Advice
Arbitration proceeding is over .we filed original document on record of Arbitrator proceeding,award yet to be delivered/given ,if award goes against us then we definately move to Hon'ble High court Arbitrator refuses to give original document Can we call all proceeding record of Arbitration proceeding Before Hon'ble high court if yes under which section /order
Thanks in Advance for Urgent Reply