Upgrad
LCI Learning

Share on Facebook

Share on Twitter

Share on LinkedIn

Share on Email

Share More

Suvo (ASSOCIATE)     13 February 2015

I want to get deposit money back from a chit fund company

HELLO FRIENDS..

 I AM HERE TO DISCUSS ON A SERIOUS ISSUE... I NEED SOME HELP FROM YOU ALL.. MY FATHER HAVE INVESTED 100000/- IN A DEPOSIT SCHEME OF ROSE VALLEY ( A BUSINESS ORGANISATION AND CHIT FUND COMPANY LIKE SAHARA) 4.5 YRS BACK.. AS PER THE SCHEME HE WAS SUPPOSED TO GET 140000/- AFTER 3.2 YRS.

NOW ITS 4.5 YRS , TILL NOW NOT GOT MONEY BACK.. THEY ARE SAYING THAT MONEY IS ON HOLD AND WITHIN FEW MONTHS THEY WILL RETURN BACK THE MONEY AFTER FEW MONTHS.. NOW WE NEED THE MONEY.. ITS URGENT.. I AM READY TO GO FOR ANY STEPS LEGALLY TO GET BACK THE MONEY..

PLEASE HELP ME.. I WANT TO KNOW ALL THE LEAGAL STEPS THAT I SHOULD FOLLOW TO GET BACK THE AMOUNT..  PLEASE TELL ME THE PROCEDURE.. I WANT TO INFORM SEBI, POLICE, AND ANYOTHER DEPTARMENT WHERE I SHOULD GO FOR HELP..

 

TELL ME ANY MAIL ID OR PROCEDURE TO CONTACT THEM OR ANYONE ELSE..I WILL BE AT A VERY BIG PROBLEM IF I DONT GET MONEY BACK..

THANKS IN ADVANCE

SUVO



Learning

 2 Replies

Kappil Cchandna (Expert Bail & Criminal Defence Lawyer at Delhi Supreme Court of India)     14 February 2015

Dear, Firstly send them a legal notice, may be you could get the money back .... If no reply comes from their end then there are many ways you can punish them .... Kapil Chandna Adv 9899011450

Suvo (ASSOCIATE)     14 February 2015

how to send them legal notice.. will i have to contact any lawyer first or i have to file a case first..


Leave a reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register